
طرز تهیه بورانی بادمجان
مواد لازم
بادمجان متوسط – ۸ تا ۱۰ عدد
ماست – ۳ لیوان
زعفران سائیده – نصف قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن کدو – در حدود نصف لیوان
گشنیز خرد کرده ریز – ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به قدر کافی
طرز تهیه
برای تهیه بورانی بادمجان هم مثل برانی کدو عمل می شود و به جای کدو سبز از بادنجان استفاده می شود. می توان بادنجان ها را در فر کبابی نموده به حدی که کاملا نرم شود و پوست آن به آسانی گرفته شود. بعد بادنجان ها را ساطوری کرده ، دو سه پر سیر را نرم می کوبیم ، در کمی روغن کمی سیر را سرخ می نمائیم و بادنجان ساطوری شده را با سیر در حدی که آب آن گرفته شود ، کمی سرخ نموده با ماست مخلوط شده با زعفران و نمک و فلفل مخلوط می نمائیم.