طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان

بورانی بادمجان

مواد لازم

بادمجان متوسط – ۸ تا ۱۰ عدد

ماست – ۳ لیوان

زعفران سائیده – نصف قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن کدو – در حدود نصف لیوان

گشنیز خرد کرده ریز – ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل – به قدر کافی

طرز تهیه

برای تهیه بورانی بادمجان هم مثل برانی کدو عمل می شود و به جای کدو سبز از بادنجان استفاده می شود. می توان بادنجان ها را در فر کبابی نموده به حدی که کاملا نرم شود و پوست آن به آسانی گرفته شود. بعد بادنجان ها را ساطوری کرده ، دو سه پر سیر را نرم می کوبیم ، در کمی روغن کمی سیر را سرخ می نمائیم و بادنجان ساطوری شده را با سیر در حدی که آب آن گرفته شود ، کمی سرخ نموده با ماست مخلوط شده با زعفران و نمک و فلفل مخلوط می نمائیم.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *