
به نقل از شریف: ماهواره امیرکبیر آماده تحویل به وزارت ارتباطات و همچنين فناوری اطلاعات است
وزیر ارتباطات و همچنين فناوری اطلاعات از تحویل ماهواره امیرکبیر به این وزارت خانه در آینده نزدیک خبر داد و همچنين گفت: امیدواریم بتوانیم ماهواره امیرکبیر و همچنين دانشگاه شریف را به موقع در مدار قرار دهیم تا بتوانیم از ثمره آن همها در جامعه بهرهمند شویم.
به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آذری جهرمی صبح امروز در نشست بازدید از برج فناوری دانشگاه امیرکبیر با اشاره به فعالیتهای علمی این دانشگاه، افزود: دستاوردهای این دانشگاه نشان میدهد که این نهاد علمی و همچنين آموزشی ریلگذاری مناسبی برای توسعه علم و همچنين فناوری داشته است و همچنين دانشجویان و همچنين نخبگان و همچنين استادان این دانشگاه نیز این مسیر را به پیش میبرند.
وی با بیان اینکه مطالبی را که در قبل در خصوص فعالیتهای این دانشگاه به من ارائه شده بود، امروز ديدن کردم، یادآور شد: ماهواره امیرکبیر شامل دستاوردهای این دانشگاه است که امروز با تلاشهای گرفته شده آماده بهرهبرداری است.
وزیر ارتباطات و همچنين فناوری اطلاعات از تحویل این ماهواره به وزارت ارتباطات در آینده نزدیک خبر داد و همچنين یادآور شد: با تحویل آن هم، این ماهواره در نوبت پرتاب قرار میگیرد تا از آن هم برای پایش قسمت و بخشهایی زيرا و به درستي که قسمت و بخش کشاورزی بهره بري و استفاده مي شود.
آذری جهرمی عمر مداری این ماهواره را دو سال شمسي عنوان کرد و همچنين یادآور شد: برای آنکه به تصاویری با این دقت و همچنين وضوح دسترسی داشته باشیم، در شرایط فعلی نیاز به هزینههای زیادی است و همچنين ما امیدواریم با قرار دادن این ماهواره در مدار از دستاوردهای آن هم بهره بري و استفاده کنیم.
وی با اشاره به طراحی و همچنين ساخت ماهواره دانشگاه شریف تاکید کرد: در حال حاضر دو ماهواره دانشگاه شریف و همچنين امیرکبیر آماده پرتاب است که امیدواریم به سرعت پرتاب شوند و همچنين شهروندان و مردم شهر بتوانند از ثمره آن هم بهرهبرداری کنند.
وزیر ارتباطات و همچنين فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حال حاضر در عصر انقلاب چهارم و همچنين عرضه نوآوری قرار داریم، خاطر نشان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این حوزه پیشگام است و همچنين با راهاندازی برج فناوری تلاش دارد تا علم را به تجارت برساند و همچنين این امر نشان میدهد که این دانشگاه در مسیر درستی از پدیده تحولات قرار دارد.
آذری جهرمی یادآور شد: باید همچنين و علاوه بر شاخصهای مقدار و اندازهگیری تولیدات علمی، شاخصهای دیگری داشته باشیم تا با آن هم مجموعههای حکومت و همچنين دانشگاهها مورد ارزیابی قرار گیرند.
وزیر ارتباطات و همچنين فناوری اطلاعات اظهار کرد: در این راستا در تلاش هستیم تا با هزینهکرد مناسب در مسیر توسعه علم دنیا قرار گیریم که این افتخار بزرگی برای کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه در این راستا باید دانشگاهها با امضای تفاهمنامهای در این حوزه حرکت کنند، ادامه داد: همچنين و علاوه بر سوپرکامپیوترها نیاز است دانشگاهها به سمت حوزه رمزشکنی برای پدیدههایی که نیاز به محاسبات سریع دارند، حرکت کنند که در این راستا با اعلام فراخوانی بتوانند فعالان این عرصه را جذب و همچنين اقدام به توسعه این فناوری در کشور کنند.
آذری جهرمی با اشاره به اجرای سند ایراندیجیتال گفت: این سند با همکاری دانشگاه و همچنين با متخصصانی از حوزههای فنی، فرهنگی، اجتماعی و همچنين فقهی اجرایی میمي شود.
وی در عین حال با انتقاد از رویکرد دانشگاهها برای در اختیار داشتن آزمایشگاههای مرتبط با حوزههای فناوری اطلاعات، اظهار کرد: در حال حاضر همه دانشگاهها میخواهند اتاق تمیز و همچنين تست خلا داشته باشند که با توجه به شرایط کنونی این امر هزینهبر است و همچنين از اینرو مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري است تا دانشگاهها به سمت شبکهای کردن آزمایشگاهها و همچنين بهره بري و استفاده از توانمندیهای یکدیگر حرکت کنند.
وزیر ارتباطات و همچنين فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه پیچیدگی سرعت از دیگر تحولات دنیای امروز است، اضافه کرد: با افزایش سرعت تحولات فناوری به معادلات ما افزوده شده است و همچنين ما باید با قدرت بیشتری در این زمینه حرکت کنیم و همچنين نباید بازار پیشرو را از دست دهیم.
آذری جهرمی تاکید کرد: در صورتي که ما امروز این فرصت را از دست دهیم، فرصتسوزی بزرگی کردهایم.
ضرورت راه اندازی مرکز ملی«IOT» در ایران/ ارتباط و رابطه مستقیم افزایش شرکتهای دانش بنیان با آمار اشتغال
دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بازدید وزیر ارتباطات از طرح ابر رایانه، اتاق تمیز و همچنين مرکز ماهواره برج فناوری ابن سینا که در این برج برگزار شد، گفت: با توجه به سابقه ایران در زمینه ابر رایانهها، پیشنهاد میمي شود یک مرکز ملی اینترنت اشیا راهاندازی کنیم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه حرکت دانشگاههای خوب کشور در بحث نوآوری و همچنين فناوری علم بسیار خوب بوده است افزود: برنامه جذاب و جالب و خوب راهبردی دانشگاه در حوزه ict خوب و همچنين قابل قبول بوده است، به طوری که توانمندی مطلوبی در این زمینه گرفته شده و همچنين دیده شده است.
دکتر معتمدی تصریح کرد: یکی از معظلات و مسائل و مشکلات پهناور و بزرگ ما بحث سیستم مرکزی است که در خارج از کشور وجود دارد، پیشنهاد میکنم با توجه به سابقه ما در زمینه ابر رایانهها، بتوانیم یک مرکز ملی iot را راه اندازی کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: این دانشگاه دو سال شمسي پیش برج ابن سینا را افتتاح کرد و همچنين ابتدا ۱۰ شرکت دانشبنیان مورد حمایت قرار گرفتند و همچنين امسال تعداد این شرکتها به ۱۲۳ رسیده است.
دکتر معتمدی افزود: به ازای افزایش شرکتهای دانش بنیان میزان سرمایه گذاری و همچنين اشتغال به همین نسبت افزایش پیدا کرده است.
وی گفت: یکی از بهترین راههای برون رفت از معظلات و مسائل و مشکلات اقتصادی و همچنين بحثهای مرتبط به اقتصاد مقاومتی، توسعه شرکتهای نوآور، فناور و همچنين دانش بنیان است.
ل.م ۵۴/ ع. ع ۵۷
ماهواره امیرکبیر آماده تحویل به وزارت ارتباطات و همچنين فناوری اطلاعات است در تاریخ ۲۸ July 1397 | 1:21 pm منتشر شده است