
به نقل از شریف: مهمترین گام توسعه علمی، تعاملات بینالمللی و همچنين انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک است
دکتر حسین سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در مسائل بین الملل و همچنين رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی در پانزدهمین نشست مشورتی معاونان و همچنين مدیران بینالملل دانشگاهها و همچنين مراکز پژوهشی منتخب کشور که به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد، گفت: تعاملات بینالمللی و همچنين انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک، مهمترین گام توسعه علمی است.
به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه کاشان، دکتر سالارآملی در این نشست با اشاره به به انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک بین کشور ایران و همچنين کشورهای خارجی اظهار داشت: با کشور فرانسه سالانه ۲۰ پروژه تحقیقاتی و همچنين با کشور اتریش ۱۷ پروژه تعریف شده است و همچنين با کشورهای مجارستان، هندوستان و همچنين سایر کشورها نیز طرحهای تحقیقاتی مشترک ادامه دارد.
وی زمان اجرای این پروژهها را یک تا دو سال شمسي عنوان کرد و همچنين افزود: طرحهای مشترک با حمایت ۵۰ قسمت و بخش از صنعت ایران و همچنين ۵۰ قسمت و بخش از صنعت خارجی انجام میمي شود.
قائم مقام وزیر علوم در مسائل بین الملل با اشاره به اینکه برگزاری طرحهای تحقیقاتی مشترک مبنای دیپلماسی گسترده علمی و همچنين پژوهشی با کشورهای خارجی است، خاطر نشان کرد: انجام همکاریهای مشترک، نخبگان دو کشور را باهم نزدیک میکند و همچنين این تعاملات، اثرگذاری علمی را بیشتر میکند.
وی از انجام پروژههای همکاری مشترک ایران و همچنين فدرال آلمان خبر داد و همچنين افزود: محققان دانشگاههای ایران و همچنين آلمان میتوانند با رفت و آمد و مراجعه با سامانه وزارت علوم در این پروژهها شرکت کنند؛ بعد از ثبت نام، ۱۵ پروژه انتخاب و همچنين مورد حمایت ایران و همچنين حکومت آلمان قرار خواهد گرفت.
دکتر سالار آملی اظهار امیدواری کرد پروژههای همکاری مشترک بستری را فراهم کند تا نوآوری، کارآفرینی و همچنين ارتقای تکنولوژی شکل گیرد.
وی جذب دانشجوی خارجی و همچنين راهاندازی دورههای مشترک را از رویکردهای وزارت علوم در قسمت و بخش بینالملل دانست و همچنين افزود: یکی از محورهایی که در تعاملات بینالمللی اثرگذار خواهد بود اکوسیستمهای تعاملات بینالمللی خواهد بود که با این روند میقدرت فعالیتهای آموزشی و همچنين پژوهشی را ارتقا بخشید.
وی در پایان با بیان اینکه در این نشست همچنين و علاوه بر حدود ۱۰۰ فرد يا شخص از معاونان و همچنين مدیران بینالملل دانشگاهها و همچنين مراکز پژوهشی، سفرا و همچنين رایزنان تعدادی از کشورهای اروپایی و همچنين آسیایی مستقر در ایران شامل سوئیس، فرانسه، مجارستان، اندونزی نیز حضور دارند اظهار داشت: برگزاری این نشستها زمینه تعاملات علمی بینالمللی کشورها را برقرار میکند.
ل.م ۵۴/ ع. ع ۵۷
مهمترین گام توسعه علمی، تعاملات بینالمللی و همچنين انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک است در تاریخ ۲۸ September 1397 | 4:19 pm منتشر شده است