
به نقل از شریف: استیضاح وزیر علوم از دستور کار مجلس شورای اسلامی خارج شد
دکتر حسین سیمایی صراف، دست يار حقوقی و همچنين مسائل مجلس وزارت علوم، بعدازظهر چهارشنبه اعلام کرد: طرح استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و همچنين فناوری از دستور کار مجلس شورای اسلامی خارج شد.
به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سیمایی صراف در این خصوص اظهار داشت: طرح استیضاح وزیر علوم که با ۸۲ امضا و همچنين در ۱۰ محور تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شده بود، مطابق آیبننامه داخلی مجلس با حضور نمایندگان استیضاحکنندگان و همچنين وزیر علوم در کمیسیون آموزش و همچنين تحقیقات مجلس بررسی شد.
وی تصریح کرد: دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و همچنين فناوری، طی ۴ ساعت به همه محورهای استیضاح به روش مبسوط پاسخ گفت و همچنين از عملکرد وزارت علوم در یکسال شمسي قبل دفاع کرد.
به گفته دست يار حقوقی و همچنين مسائل مجلس وزارت علوم، ۷۵ فرد يا شخص از امضاکنندگان از توضیحات وزیر علوم قانع شده و همچنين از استیضاح منصرف شدند و همچنين البته ۷ فرد يا شخص انصراف ندادند.
وی خاطرنشان کرد: بنده به سهم خود از کمیسیون آموزش و همچنين تحقیقات مجلس و همچنين سایر نمایندگان محترم که با حوصله و همچنين حسن نیت، به نقل از وزیر محترم علوم، تحقیقات و همچنين فناوری توجه کردند سپاسگزارم و همچنين امیدوارم با تعامل مجلس و همچنين حکومت، مجموعه پهناور و بزرگ وزارت علوم در مسیر بهبود کیفیت آموزش عالی گام های استوارتری بردارد.
ل.م ۵۴/ ع. ع ۵۷
استیضاح وزیر علوم از دستور کار مجلس شورای اسلامی خارج شد در تاریخ ۱۲ October 1397 | 3:33 pm منتشر شده است