
به نقل از شریف: در صورتي که آموزشها مبتنی بر عملکرد نباشد، سبب اتلاف سرمایهها میمي شود/ گفتگوهای توسعهای، تضمینکننده ارتباطات دوسویه در نهاد است
ظهر امروز (یکشنبه ۷ بهمنماه) در ادامه ششمین کنفرانس ملی آموزش و همچنين توسعه سرمایه انسانی، پنل تخصصی مدیریت منابع انسانی با حضور مدیرکل مسائل اداری و همچنين پشتیبانی وزارت علوم، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، رئیس مسائل مطالعات نظامها و همچنين فناوریهای مدیریتی نهاد اداری و همچنين استخدامی کشور در مرکز همایشهای بینالمللی رازی برگزار شد.
به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر خراسانی در این پنل به ارائه مبحث طراحی و همچنين توسعه الگوی صلاحیت حرفهای برای مدیران و همچنين کارشناسان آموزش کشور پرداخت و همچنين گفت: در حال حاضر حدود ۶ الی ۷ هزار کارشناس آموزش در کشور فعالیت میکنند که اعضای این جامعه پهناور و بزرگ نیاز به آموزش با یک روش حساب شده دارند.
وی با بیان اینکه امروزه سرمایه انسانی ستون فقرات یک سیستم و همچنين ارزشمندترین دارایی آن هم است که خود عامل پیشرفت در یک نهاد محسوب میمي شود، به نقش مدیران در توسعه مدیریت منابع انسانی اشاره کرد و همچنين افزود: مدیران، عاملان آموزش، توسعه و همچنين توانمندسازی کارکنان در جهت تحقق اهداف و همچنين بهبود عملکرد نهادها خواهند بود و همچنين در صورتي که آموزشها مبتنی بر عملکردها نباشد، منجر به اتلاف سرمایهها میمي شود.
مدیرکل مسائل اداری و همچنين پشتیبانی وزارت علوم در ارتباط و رابطه با لزوم صلاحیت حرفهای در نهادهای کشور اظهار داشت: الزامات قانونی، الزامات سازمانی و همچنين نیاز دستگاههای اجرایی کشور شامل مواردی است که ضرورت داشتن صلاحیت حرفهای در نهادهای کشور را ایجاب میکند.
دکتر خراسانی با بیان اینکه رقابت جهانی، تغییرات سریع در حوزه ساختار تکنولوژی و همچنين الزمات سازمانی ۳ آیتم مهمی است که در بحث صلاحیت حرفهای مدنظر قرار میگیرند، گفت: اساساً صلاحیت حرفهای مجموعهای از دانش تجربه و مهارت بالا، توانایی، نگرش و همچنين ویژگیها است که به عنوان مبنایی برای بهبود عملکرد و همچنين آموزش موثرچند الگوی صلاحیت حرفهای به کار گرفته میمي شود.
وی در ادامه به پیامدهای گواهینامه صلاحیت حرفهای اشاره کرد و همچنين گفت: تناسب بین کارو بار يا کسب و کار يا همان شغل و همچنين شاغل، اعتبار حرفهای، افزایش بهرهوری در منابع انسانی و همچنين تحقق اهداف و همچنين استراتژیهای نهاد بصورت چابک شامل مزیتهای این گواهینامه است.
وی در ادامه به ارائه الگوهایی در حوزه صلاحیت حرفهای پرداخت.
** تفاهم مشترک بین مدیر و همچنين کارکنان سبب درک ظرفیتهای نهاد میمي شود
در ادامه، دکتر ضیاءالدین هاشمی نیز به بیان نقش گفتوگو در توسعه مدیران رسانه و همچنين تحلیلی بر تجربه ایرنا پرداخت و همچنين اظهار داشت: گفتگوهای توسعهای در نهادها غالباً غیررسمی، همدلانه و همچنين مستمر و همچنين ناظر بر عملکرد و همچنين توسعه کارکنان همراه با دریافت بازخورد و همچنين بحث در مورد موفقیتها و همچنين چالشهای نهاد و همچنين تضمینکننده ارتباط دوسویه است.
وی به اهداف گفتوگوهای توسعهای اشاره کرد و همچنين افزود: شناسایی و همچنين تعیین شایستگیهای مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري و همچنين ضروری برای کارمندان، شفافسازی انتظارات مدیر از کارکنان، شکلگیری مفاهیم و همچنين دغدغههای مشترک نهاد یافته شامل اهداف این گفتگوها است.
تفاهم مشترک بین مدیریت و همچنين کارکنان سبب درک ظرفیتهای نهاد و همچنين جلب مشارکت پرسنل و همچنين حصول نظرات و همچنين دیدگاههای متنوع و گوناگون و مختلف میمي شود.
گفتگوی سازمانی برای کارمندان نیز سبب تقویت هویت سازمانی آنان و همچنين اثرگذاری در سرنوشت خود، ایفای نقش مشورتی از طریق اظهار نظر در مورد محیط کار و همچنين مسائل نهاد و همچنين بیان خواستهها و همچنين انتظارات کاری از مدیران میمي شود لذا توجه به این امر، مزایا و همچنين تاثیرات مثبتی بر کل ساختار نهاد دارد.
وی در ادامه نیز به بیان تجربه توسعه در خبرگزاری ایرنا پرداخت.
همچنین در ادامه پنل تخصصی مدیریت منابع انسانی، دکتر رضاییزاده عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی به ارائه مبحث بحران ناکارآمدی در آموزش و همچنين توسعه بزرگان و رهبران و همچنين مدیران در نهادهای ایرانی و همچنين دکتر رحمتالله پاکدل نیز به ارائه مدل مدیریت استعداد در قسمت و بخش دولتی، پرداختند.
ز.ح ۷۴/ ع.ع ۵۷
در صورتي که آموزشها مبتنی بر عملکرد نباشد، سبب اتلاف سرمایهها میمي شود/ گفتگوهای توسعهای، تضمینکننده ارتباطات دوسویه در نهاد است در تاریخ ۷ November 1397 | 5:07 pm منتشر شده است