
به نقل از شریف: رشد بینظیر شهرستان رفسنجان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مرهون تأثیر دانشگاههای این منطقه است
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور امروز (دوشنبه) در آیین تودیع و همچنين معارفه سرپرست دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان، رشد این شهرستان بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را بی نظیر خواند و همچنين آن هم را مرهون تأثیر دانشگاههای این منطقه عنوان کرد.
به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ولی عصر رفسنجان، دکتر محمدحسن امید در این آیین، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان را پیشروترین دانشگاه در بین دانشگاههای همزاد خود دانست که با سن کم خود، بالندگیهای قابل تحسینی را از آن هم خود کرده است.
وی، پهناور و بزرگترین مشکل امروز شهرستان رفسنجان را کمبود آب اعلام کرد و همچنين از دانشگاهیان خواست جلوتر از همه دلسوزان این دیار، به برنامه جذاب و جالب و خوبریزی جهت مصرف بهینه اهتمام نمایند.
رییس کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنين رئیس جمهوری مبنی بر آنکه “دانشگاه باید برای جامعه مفید باشد”، تصریح کرد: باید از ظرفیت دانشگاهها در رفسنجان برای رفع معظلات و مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی بهره بري و استفاده مي شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: با توجه به وضعیت آبهای زیرزمینی و همچنين کشت محصول پسته در استان کرمان و همچنين رفسنجان؛ در صورتي که در زمینه آبهای زیرزمینی در رفسنجان تدابیری اندیشیده نشود، آینده خطرناکی در انتظار این منطقه است.
دکتر امید با تقدیر از ارتباط این دانشگاه با صنعت ادامه داد: مدیریت سبز و همچنين بهره بري و استفاده از مزرعهای که با پسابهای این دانشگاه در حال اداره است، میتواند الگویی برای باغات شهرستان باشد و همچنين بهره بري و استفاده از آبهای نامتعارف و همچنين نامناسب ورژن و نسخه درمان استان کرمان است؛ گرچه انتقال آب از سرشاخهها میتواند مفید باشد ولي بايد توجه داشت با توجه به حساسیت سیاسی و همچنين اجتماعی که ایجاد شده بسیار گران قیمت و همچنين پرهزینه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: وجود ۵۳ شرکت دانشبنیان در مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان بیسابقه است. این امر نشان میدهد مسیری که برای ارتباط با جامعه انتخاب شده درست بوده و همچنين مقدمات مسیری که این دانشگاه به عنوان دانشگاه کارآفرین بتواند به معظلات و مسائل و مشکلات شهروندان و مردم شهر رسیدگی کند و همچنين در جهت رفاه اجتماعی حرکت کند، فراهم است.
وی با اشاره به کمتر بودن نرخ بیکاری در استان کرمان نسبت به استانهای دیگر، بیان کرد: ایدههای اقتصاد مقاومتی میتواند کمک بزرگی به استان و همچنين این شهرستان کند.
در ادامه این مراسم، دکتر رنجبر عسکری، سرپرست دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان ضمن قدردانی از تلاشها و همچنين سرويس ها و خدمات رئیس سابق این دانشگاه، بر برنامه جذاب و جالب و خوبمحوری، استمرار برنامه جذاب و جالب و خوبهای قبلی، بهرهمندی از ظرفیتهای دانشگاه، بهره بري و استفاده حداکثری از پتانسیل منطقه و همچنين ارتقای دانشگاه به جایگاه دانشگاههای کارآفرین و همچنين جامعهمحور تاکید کرد.
دکتر محمدعلی دهقان، رئیس سابق دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نیز در این آیین اظهار داشت: این دانشگاه در عمر ۲۷ ساله خود در مباحث علمی، پژوهشی، ارتباط با صنعت و همچنين جامعه قدمهای خوبی برداشته هر چند کافی نیست و همچنين باید با سرعت بیشتری به پیش رود.
در این مراسم، اسکندری نسب فرماندار رفسنجان، حجت الاسلام علی هاشمیان رییس شورای اسلامی شهرستان رفسنجان، دکتر موسوی دست يار عمرانی استانداری کرمان، جمعی از مسئولان استانی و همچنين شهرستانی، مدیران، اعضای هیئت علمی و همچنين کارمندان دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان نیز حضور داشتند.
در هفته قبل طی حکمی از سوی استانداری کرمان، دکتر محمدعلی دهقان به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی مسائل اقتصادی و همچنين توسعه منابع استانداری انتخاب و همچنين دکتر حسن رنجبر کریمی نیز با حکم دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و همچنين فناوری به سمت سرپرست دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان منصوب شد.
ل.م ۵۴/ ع. ع ۵۷
رشد بینظیر شهرستان رفسنجان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مرهون تأثیر دانشگاههای این منطقه است در تاریخ ۲ November 1397 | 6:12 pm منتشر شده است