
به نقل از شریف: بیست و همچنين دومین اجلاس رؤسای دانشگاههای پهناور و بزرگ کشور در دانشگاه لرستان برگزار شد
بیست و همچنين دومین اجلاس رؤسای دانشگاههای پهناور و بزرگ کشور، با حضور دکتر نیلی احمدآبادی رئیس هیئت ویژه بررسی سیلابهای اخیر کشور، دکتر محمد تقی نظرپور دست يار اداری، مالی و همچنين مدیریت منابع وزارت علوم، دکتر عزیزی رئیس دانشگاه لرستان و همچنين دکتر خادمی استاندار لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد.
به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه لرستان، این اجلاس دو روزه است عصر امروز پنجشنبه، با محوریت بررسی وضعیت استانهای سیل زده و همچنين به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و همچنين در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان، برگزار شد.
استان لرستان شامل استانهای سیل زده است که دانشگاه لرستان برای برگزاری این اجلاس، انتخاب شده است.
صبح همین روز (پنجشنبه) نیز رئیس هیئت ویژه بررسی سیل اخیر کشور، دست يار اداری، مالی و همچنين مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و همچنين فناوری و همچنين رؤسای دانشگاههای پهناور و بزرگ کشور از منطقه ها و مناطق سیل زده شهرستان پلدختر استان لرستان بازدید کردند.
در این اجلاس، تفاهمنامه همکاری علمی، تحقیقاتی و همچنين پژوهشی بین هیئت ویژه بررسی سیلابهای اخیر کشور که ریاست آنرا رئیس دانشگاه تهران، دکتر محمود نیلی احمدآبادی به دست دارد و همچنين دانشگاه لرستان با حضور رئیس این دانشگاه، دکتر خسرو عزیزی، امضا و همچنين مبادله شد.
رئیس هیئت ویژه بررسی سیلابهای اخیر کشور که به دستور رئیس جمهور تشکیل شده است، در این اجلاس گفت: انعقاد تفاهم نامههای همکاریهای علمی و همچنين تحقیقاتی بین این هیئت با دانشگاههای استانهای سیل زده شامل دانشگاه لرستان در جهت بهره بري و استفاده از ظرفیتها و همچنين توانمندیهای علمی اعضای هیئت علمی و همچنين محققان دانشگاهی برای آسیبشناسی مخاطرات طبیعی و همچنين ارائه راهکارها در جهت مقابله با مخاطرات طبیعی است.
دکتر محمود نیلی احمدآبادی، تشریح کرد: دانشگاههای استانهای سیلزده باید به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جهت بازسازی براساس نتایج تحقیقات انجام شده کمک کنند.
رئیس دانشگاه تهران افزود: تجربه زلزله استان کرمانشاه یک تجربه در جهت بهره بري و استفاده از مهندسين و متخصصين و همچنين صاحبنظران برای مقابله با مخاطرات طبیعی بود و همچنين هم اکنون هم در قضیه وقوع سیل استان لرستان بایستی از ظرفیتها و همچنين توانمندیهای محققان و همچنين مهندسين و متخصصين بهره بري و استفاده مي شود.
وی، تصریح کرد: رسالت دانشگاهیان ارائه راهحلهای علمی برای مقابله با مخاطرات طبیعی است و همچنين ارتباط بین دانشگاهها و همچنين ادارات و همچنين نهادهای اجرایی و همچنين شهرداریها باید تقویت و همچنين بیشتر مي شود.
گفتنی است در این اجلاس، رؤساهای دانشگاههای بزرک کشور، نقطه نظرات و همچنين دیدگاههای خود را در مورد راهکارهای مقابله با مخاطرات طبیعی شامل سیل، بیان کردند.
همچنین در این نشست برخی مدیران استانی شامل مدیرکل جهاد کشاورزی استان لرستان، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان و همچنين برخی مدیران اداره کل منابع طبیعی و همچنين آبخیزداری لرستان و همچنين شرکت آب منطقهای لرستان نیز حضور داشتند و همچنين دیدگاههای خود را در مورد تقویت موضوعاتی همچون آبخیزداری و همچنين حفاظت از محیط زیست، بیان کردند.
ل.م ۵۴/ ع.ع ۵۷
بیست و همچنين دومین اجلاس رؤسای دانشگاههای پهناور و بزرگ کشور در دانشگاه لرستان برگزار شد در تاریخ ۱۲ February 1398 | 8:09 pm منتشر شده است