
به نقل از شریف: لازمه مدیریت اقتضایی؛ همافزایی نخبگان با فعالان اقتصادی و همچنين سیاستگذاران
نشست هماندیشی دکتر محمد نهاوندیان دست يار اقتصادی رئیسجمهور با استادان و همچنين نخبگان دانشگاهی و همچنين فعالان فرهنگی، اقتصادی و همچنين سیاسی استان در تالار امام و پيشوا رضا (ع) دانشگاه سیستان و همچنين بلوچستان برگزار شد.
به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سیستان و همچنين بلوچستان، دکتر نهاوندیان در این نشست ضمن ابراز خرسندی برای حضور در بین نخبگان دانشگاهی با اشاره به اینکه معظلات و مسائل و مشکلات ساختاری بهروش تاریخی در کشور وجود داشته، اظهار داشت: در شیوههای حکمرانی، ساختارهای اداری، آموزشی و همچنين اقتصادی با معظلات و مسائل و مشکلات ریشهای و همچنين تاریخی مواجه بودیم که با همه آن همها برخورد ریشهای صورت نگرفته است و همچنين ضرورت دارد در روند اصلاح این ساختارها شتاب ایجاد کنیم.
وی افزود: لازمه مدیریت اقتضایی، همافزایی نخبگان با فعالان اقتصادی و همچنين سیاستگذاران و همچنين به تعبیر دیگر شکلگیری مثلث دانشگاه، بنگاه و همچنين درگاه است تا اینکه دانشوران اقتصادی با فعالان و همچنين سیاستگذاران اقتصادی به همفکری پرداخته و همچنين به خطمشی واحدی دست یابند.
دکتر نهاوندیان تصریح کرد: تلاش حکومت بر این است که با اجرای این رویکردهای منصفانه و همچنين رقابتی، عارضه ناگوار فساد که در برخی از گوشهها به چشم میخورد از چهره اقتصاد و همچنين کشور زدوده مي شود.
دست يار اقتصادی رئیسجمهور، تقویت سرمایه اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و همچنين گفت: در مقابل تلاش بدخواهان بایستی به مسئولیتهای اجتماعی خود بهدرستی عمل کنیم و همچنين انسجام و همچنين صلحطلبی خود را به جهانیان نشان دهیم.
به گفته وی، امروز باید پیامی که از اقتصاد، سیاست و همچنين فرهنگ کشورمان منتشر میمي شود، پیام اتحاد تدبیر و همچنين یکپارچگی است. ملت ایران درعینحال که با هیچکس سر جنگ ندارد ولي بايد توجه داشت باعزت و همچنين عظمت در مقابل هر تهاجمی میایستد و همچنين همه باید آگاه باشیم که در صورتي که پیام تفرقه و همچنين اختلاف از داخل کشور به بیرون منتشر مي شود، بدخواهان به طمع میافتند و همچنين برعکس با نشر پیام اتحاد، یکپارچگی و همچنين تدبیر آنان ناامید خواهند شد.
دکتر رضائی رئیس دانشگاه سیستان و همچنين بلوچستان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت تحصیلی و همچنين آموزشی در استان اظهار داشت: تقریباً در تمام شهرهای استان سیستان و همچنين بلوچستان مؤسسات آموزش عالی دولتی و همچنين غیردولتی ایجادشده و همچنين خوشبختانه ازنقطهنظر توزیع مراکز آموزشی عالی مشکلی خاصی وجود نداشته و همچنين امروزه حدود یکصد هزار دانشجو در ۷۰مؤسسه آموزش عالی استان مشغول به تحصیل میباشند.
وى افزود: دانشگاه سیستان و همچنين بلوچستان در حال حاضر ۱۲هزار دانشجو در مقاطع متنوع و گوناگون و مختلف دارد که از این تعداد حدود ۷هزار در مقطع کارشناسی، حدود ۳هزار فرد يا شخص در مقطع کارشناسی ارشد و همچنين ۵۴۰ فرد يا شخص در مقطع دکتری در ۲۹۱ رشته و همچنين گرایش در قالب ۶۰ تيم آموزشی مشغول به تحصیل می باشند.
دکتر رضائی در قسمت و بخش دیگری از سخنانش در مورد رشتههای اقتصاد و همچنين مدیریتی که در این دانشگاه ایجادشده بیان داشت: تقریباً اکثر رشتههای مهم شامل اقتصاد کشاورزی، مدیریت دولتی، مدیریت مالی، کارآفرینی، حسابداری و همچنين علوم اقتصادی در دانشگاه سیستان و همچنين بلوچستان با رویکرد جامعهمحوری و همچنين فناوری در حال فعالیت میباشند.
وی افزود: یکی از مهمترین اقدامات مؤثر در مسیر جامعهمحور شدن دانشگاه تأسیس مجتمع نوآوری و همچنين فناوری است که در آن هم مرکز کارآفرینی و همچنين مرکز رشد در حال فعالیت بوده و همچنين قرار است که مجتمع نوآوری و همچنين اجتماعی و همچنين مدرسه تجربه و مهارت بالا نیز بهزودی ایجاد مي شود.
دکتر رضائی خاطرنشان کرد: دانشگاههای استان ازنظر تولید مقاله و همچنين طرحهای پژوهشی و همچنين آموزشی کارنامه قابل قبولی دارند و همچنين در رتبه دانشگاههای خوب کشور خواهند بود؛ ولی ازنظر داشتن پل ارتباطی با صنعت نیازمند برنامه جذاب و جالب و خوبریزی بیشتری است که آن همهم با همکاری استانداری در مسیر خوبی قرارگرفته است.
رئیس دانشگاه سیستان و همچنين بلوچستان اظهار امیدواری کرد: با سوق دادن پایاننامههای استادان در مسیر برطرف نمودن معظلات و مسائل و مشکلات استان شاهد شکوفایی بیشتر در استان باشیم.
وی همچنین خواستار توجه بیشتر نسبت به برطرف شدن پارهای از معظلات و مسائل و مشکلات و همچنين دغدغههای اعضای هیئتعلمی استان بهعنوان قشر فرهیخته و همچنين تحصیلکرده شد.
همچنین در ابتدای این جلسه حدود ۱۵ فرد يا شخص از استادان، نخبگان و همچنين نمایندگان تشکلهای شهروندان و مردم شهرنهاد دیدگاهها و همچنين پیشنهادات خود را در حوزههای متنوع و گوناگون و مختلف بیان کردند.
ل.س۴۲/ل.م۵۴
لازمه مدیریت اقتضایی؛ همافزایی نخبگان با فعالان اقتصادی و همچنين سیاستگذاران در تاریخ ۴ April 1398 | 9:21 am منتشر شده است